Cannelloni med svamp

Cannelloni - svampfyllda lasagnerullar med tomatsås.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g lasagneplattor - färska, gärna från Signum
  • 400 g svamp - blandad, färsk
  • 1 purjolök - liten
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 dl kesella
  • 5 dl tomatsoppa - (kelda)
  • 1 dl ost - riven. lagrad

Tillbehör

  • sallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Skölj och strimla purjolöken.

  2. Fräs svampen i olivolja ca 5 min. Tillsätt purjolök och stek ytterligare 2 min. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna. Rör ner kesella.

  3. Rulla in fyllningen i lasagneplattorna och lägg i en smord ugnssäker form. Häll över soppan. Strö på ost och gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 min. Servera med sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!