Cannelloni med rökt skinka och rucola

Till denna cannelloni med rökt skinka och rucola är färska lasagneplattor idealiskt.

Cannelloni med rökt skinka och rucola

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Fyllning: Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ostsås: Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning. Låt såsen koka 3 min. Dra kastrullen från plattan och rör ner osten. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop. Häll lite av såsen i en ugnssäker form. Lägg i rullarna och häll resten av såsen över. Gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 min.
  5. Blanda ingredienserna till strösslet och strö det över pastan. Gratinera ytterligare ca 7 min.

 

Ca 520 kcal per portion

  • 35 g protein
  • 15 g fett
  • 61 g kolhydrater

Recept från