00000

20 min
Till wrapsen kan du också använda färdiggrillad kyckling.

För 20 wraps

Ingredienser

5 tomattortillabröd, mjuka
100 g färskost, Philadelphia
4 kycklingfiléer, stekta
2 hjärtsallad, huvud
2 salladslökar
30 g ärtskott

Caesardressing

2 äggulor
1 msk citron, pressad
2 tsk dijonsenap
2 sardellfiléer
1 vitlöksklyfta
2 dl rapsolja
2 msk vatten, ev
1 krm salt
1 krm svartpeppar, nymald

1. Skär bröden i 3 cm höga och 8 cm långa remsor. Bred på osten. Strimla kyckling, sallad och salladslök och lägg på brödremsorna med ärtskotten. Rulla ihop och ställ på ett fat.
2. Blanda äggulor, citronsaft, senap, sardeller och vitlök i en skål. Mixa och tillsätt oljan, lite i taget. Späd ev med vatten. Smaka av med peppar och salt.