20 minuter
Burrito – gör så här:
- Sätt ugnen på 225°. Dra isär köttet och lägg det i en kastrull. Skölj bönorna i vatten och blanda med köttet. Skär 2 tomater i små bitar och blanda med köttet. Rör ner 1 1/2 tsk sambal. Värm blandningen under omrörning.
- Fördela kött- och bönblandningen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna på bakplåtspapper i en ugnssäker form.
- Vispa upp ägget och blanda med 1 tsk sambal. Pensla äggblandningen på tortillarullarna. Gratinera mitt i ugnen ca 10 min.
- Skala och skiva löken. Skär 4 tomater i grova bitar. Blanda lök och tomater. Rör ihop 1 msk vinäger, 1 msk vatten, 1 msk socker och 1 krm salt. Häll dressingen över tomaterna
- Servera burritos med tomatsallad och yoghurt.