Bulliga burgare

En sommarfavorit, där nästan alla delar passerat grillen innan de ­hamnar på tallriken. Fransk dijonsenap sätter smak på både burgare och dressing.

25 min

Bulliga burgare

 

1. Blanda färsen med 1 1/2 msk ­senap, salt och peppar.
2. Blanda 1 1/2 msk senap med ­crème fraiche och ställ kallt.
3. Skiva squash och tomat. Skölj ev salladen.
4. Hetta upp grillen. Forma åtta bulliga burgare och grilla dem ca 3 min på varje sida. Salta ev squashskivorna och grilla dem, liksom brödskivorna.
5. När du vänt biffarna kan en ­tomatskiva läggas på varje biff , så blir ­också tomaten varm.
6. Lägg bröden på fat eller tallrik. Fördela sallad över, lägg på burgare med tomat, squash och ev lite mer sallad. Ringla dressing över och ­servera.

Recept från