Grillad bruschetta med buffelmozzarella, nektarin och salvia

Recept på grillad bruschetta med buffelmozzarella, nektarin och salvia. Söta nektariner och mozzarella passar perfekt ihop och blir en god aptitretare till middagen.

Ingredienser

  • 4 nektariner
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 200 g buffelmozzarella
  • 16 salviablad
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Kärna ur nektarinerna och skär dem i bitar. Dela brödskivorna. Riv osten i bitar.

  2. Grilla brödet tills det får lite färg. Grilla nektarinerna tills de börjar mjukna.

  3. Lägg en bit ost på varje brödbit. Toppa med nektariner och salvia. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!