Brownies med massor av choklad – enklare kan det inte bli. Här är bästa receptet på klassiska brownies.
För 25 bitar:
Ingredienser
200 g
choklad, mörk
125 g
smör
4
ägg
3 dl
strösocker
1 tsk
vaniljsocker
2 dl
vetemjöl
1 tsk
bakpulver
Garnering:
florsocker
Brownies – gör så här:
Sätt ugnen på 175°. Hacka chokladen. Smält choklad och smör i en kastrull. Vispa ägg och socker. Rör ner vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Tillsätt den smälta chokladblandningen.
Häll smeten i liten långpanna, ca 20 x 30 cm. Grädda mitt i ugnen ca 20 min.
Låt kallna och skär sedan i kvadrater. Pudra över florsocker vid servering.
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till
dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.