3.93.93.93.93.9

Brownies med massor av choklad  – enklare kan det inte bli. Här är bästa receptet på klassiska brownies.

För 25 bitar:

Ingredienser

200 g choklad, mörk
125 g smör
4 ägg
3 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Garnering:

florsocker

Brownies – gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°. Hacka chokladen. Smält choklad och smör i en kastrull. Vispa ägg och socker. Rör ner vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Tillsätt den smälta chokladblandningen.
  2. Häll smeten i liten långpanna, ca 20 x 30 cm. Grädda mitt i ugnen ca 20 min.
  3. Låt kallna och skär sedan i kvadrater. Pudra över florsocker vid servering.
Fler recept med: Bakning, Kakor och bullar