Brieost med kantareller

Brieosten serveras ljummen till kantarellerna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk smör
  • 1 kruka basilika
  • 500 g brieost
  • 2 msk honung - flytande
  • 30 g pinjenötter - rostade
  • 0,5 l kantareller - ca 150 g

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Ansa och skär kantarellerna i stora bitar. Skala och finhacka vitlöken. Stek kantarellerna med vitlöken i smör ca 5 min. Hacka basilikan och blanda med svampen.

  3. Lägg osten på ett ugnssäkert fat. Värm den mitt i ugnen ca 10 min. Ta ut.

  4. Toppa med svampen. Ringla över honung. Strö över pinjenötterna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!