Bosses gubbröra

Den lättlagade gubbröran är god på en skiva kavring. Gubbröran garneras med hackad gräslök strax före servering.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 6 ägg - hårdkokta
  • 1 anjovisfiléer - liten burk (55 g)
  • 2 msk kaviar - (Kalles)

Garnering

  • 2 msk gräslök - hackad
  • 0,5 g lök - gul
  • 0,5 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Låt ansjovisen rinna av men spara spadet. Hacka ansjovisen.

  2. Blanda ägg, lök och ansjovis med grädden. Smaka av med ansjovisspad och kaviar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!