30 minuter
Bönbiffar med dragonsås – gör så här:
- Sätt ugnen på 225° varmluft. Skala och skär potatisen i bitar. Blanda dem med 1 msk olja och 1 tsk salt på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min.
- Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av. Mixa bönorna med ägg och majsstärkelse till en grov smet. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma smeten till runda biffar.
- Sås: Blanda lätt crème fraiche med dragon och senap. Krydda med 2 krm salt.
- Kärna ur och strimla paprikan. Halvera sugarsnapsen. Fräs paprika och sugarsnaps i 1 msk olja i en stekpanna. Krydda med 2 krm salt.
- Stek biffarna i 1 msk olja i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Servera dem nystekta med potatis, sås och grönsaker.