Böcklingwraps

Recept på böcklingwraps. Wraps är perfekt utflyktsmat. Här med rökt böckling och äpple i god kombo.
Liselotte Forslin
Lägg salladsblad på bröden och fördela röran över.
Lägg salladsblad på bröden och fördela röran över. Foto: Emma Eriksson

Ingredienser

  • 300 g böckling
  • 1 äpple
  • 2 salladslökar
  • 0,5 knippa rädisor
  • 1 dl crème fraiche - lätt
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 4 tunnbröd - stora, mjuka

Gör så här

  1. Ta bort skinn och ben från fisken. Finfördela köttet. Kärna ur och finhacka äpplet. Ansa och finstrimla salladslöken. Ansa och skiva rädisorna.

  2. Blanda böckling, äpple och lök. Rör ner crème fraichen och krydda med salt och peppar.

  3. Lägg salladsblad på bröden och fördela röran över. Toppa med rädisor. Vik upp bottnen på bröden lite över fyllningen och svep kanterna över så att det blir en rulle som är öppen upptill. Linda in rullarna i smörgåspapper och ta med på picknicken.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!