Böcklingröra med dijonsenap och dragon

Böcklingröran kan med fördel serveras som enkel lunchrätt på en skiva grovt bröd tillsammans med en sallad.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 böcklingar - (100 g)
  • 1 dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 0,75 dl smörgåsgurka - (50 g)
  • 2 msk kapris
  • 2 dragon - kvistar
  • 2 msk gräslök - hackad

Tillbehör

  • bröd - mörkt

Gör så här

  1. Rensa böcklingen fri från skinn och ben. Lägg böcklingen tillsammans med majonnäs och senap i en matberedare och mixa det slätt.

  2. Hacka smörgåsgurka, kapris och bladen från dragonkvistarna. Blanda ner det och gräslöken i böcklingröran. Låt stå kallt fram till servering.

  3. Servera röran på rundlar av mörkt bröd.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!