Böcklinglåda

Böcklinglådan kan serveras som ensamrätt med lite kokt potatis.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 böcklingar - (ca 750 g)
  • 2 ägg
  • 1 dl smörgåskaviar - t ex ejderns
  • 2,5 dl vispgrädde

Garnering

  • crème fraiche
  • citronskal - rivet
  • svartpeppar - nymald
  • 0,5 dl ströbröd

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Rensa böcklingen och lägg den i en ugnssäker form. Blanda ägg, kaviar och grädde.

  2. Häll blandningen över böcklingen och strö över ströbröd.

  3. Tillaga mitt i ugnen ca 30 min.

  4. Garnera mad creme fraiche, rivet citronskal och svartpeppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!