Blodpudding med ingefära

Det här tilltugget är en liten smaksensation som passar till det mesta. Sockrad ingefära finns i välsorterade livsmedelsbutiker.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g blodpudding
  • 2 msk smör
  • 50 g ingefära - sockrad

Gör så här

  1. Skär blodpuddingen i skivor. Stek den ganska hårt i smör ca 1 minut på varje sida i en stekpanna. Sänk värmen och efterstek den ca 5 min. Låt svalna.

  2. Skär blodpuddingen i små bitar. Dela ingefäran och lägg den på blodpuddingen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!