Bliss balls med kokos, espresso och apelsin

Recept på Bliss balls med kokos, espresso och apelsin. Godisbollar som bara innehåller nyttigheter. Smakar fantastiskt gott till kaffet efter maten.
Anna Wendt

Ingredienser

  • 0,5 apelsin
  • 3 dl cashewnötter - naturella
  • 10 dadlar - utan kärnor
  • 0,5 dl kokos - riven
  • 2 msk kakao
  • 2 msk kokosolja
  • 1 msk agavesirap - eller flytande honung
  • 1 msk espressokaffe

Garnering

  • 1,5 dl kokos - riven

Gör så här

  1. Skölj apelsinen i ljummet vatten. Riv skalet. Mixa cashewnötterna grovt.

  2. Tillsätt apelsinskal, dadlar, kokos, kakao, kokosolja, agavesirap och kaffe. Mixa till en smet.

  3. Forma smeten till runda bollar. Rulla bollarna i kokos och förvara dem i en lufttät burk i kylen.

Älskar du också att baka?  Missa då inte vårt nya inspirerande nyhetsbrev som är helt inriktat på bakning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!