4.24.24.24.24.2

Eleganta munsbitar! Blinier med krabbröra och löjrom är lyxig och gott. Färdiga blinier finns i frysdisken och värms snabbt och enkelt i mikron.

För 4 blinier:

Ingredienser

8 blinier, frysta
200 g kungskrabbsben
0,5 dl majonnäs, gärna Hellmann’s
1 msk gräslök, hackad, + 1 msk
1 tsk citron, pressad
1 krm svartpeppar, nymald
25 g löjrom

10 minuter

Blinier med krabbröra och löjrom – gör så här:

  1. Klipp upp krabbenet och ta ut köttet. Finhacka det. Blanda med majonnäs, 1 msk gräslök och citronsaften. Krydda med peppar.
  2.  Värm blinierna enligt anvisning på förpackningen. Toppa med krabbröra och löjrom och garnera med 1 msk hackad gräslök.

ERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr.