Blinier med krabbröra och löjrom

Eleganta munsbitar! Blinier med krabbröra och löjrom är lyxig och gott. Färdiga blinier finns i frysdisken och värms snabbt och enkelt i mikron.
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 8 blinier - frysta
  • 200 g kungskrabbsben
  • 0,5 dl majonnäs - gärna Hellmann’s
  • 1 msk gräslök - hackad, + 1 msk
  • 1 tsk citron - pressad
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 25 g löjrom

Gör så här

  1. Klipp upp krabbenet och ta ut köttet. Finhacka det. Blanda med majonnäs, 1 msk gräslök och citronsaften. Krydda med peppar.

  2.  Värm blinierna enligt anvisning på förpackningen. Toppa med krabbröra och löjrom och garnera med 1 msk hackad gräslök.

ERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!