Blåmögelost med varma honungsnötter

Blåmögelost med varma honungsnötter är en snabblagad dessert. Rostade hasselnötter kan du antingen köpa färdiga i påse eller rosta själv.
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 150 g blåmögelost - t ex Stafva blå
  • 1 dl hasselnötter - rostade
  • 0,5 dl honung - flytande, gärna grekisk timjanhonung (Fontana)

Ingredienser

  • fröknäcke

Gör så här

  1. Blanda nötter och honung i en kastrull och värm blandningen under omrörning.

  2. Servera osten med varma honungsnötter och fröknäcke.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!