Blåbärsdrink med tofu och solroskärnor

Tofu är en färskost gjord på sojamjölk. Den har en neutral smak och passar därför bra också i fruktdrinkar. Tofu är proteinrik, och solroskärnor innehåller bl a många olika vitaminer, zink, magnesium, omega-3 och omega- 6.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g tofu - eller 1 dl sojagrädde
  • 0,5 banan
  • 1 dl blåbär
  • 2 dl havremjölk - eller vanlig mjölk
  • 1 msk honung - flytande
  • 1 msk solroskärnor
  • 2 krm kanel

Gör så här

  1. Mixa tofu, banan, blåbär, mjölk och honung i en mixer till en slät dryck. Häll upp i glas, strö över solroskärnor och pudra över lite kanel.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!