Björnbär med sabayon

Allt om Mat
Björnbär med sabayon
Björnbär med sabayon Foto: Ulf Svensson

Ingredienser

  • 2 dl björnbär

Sabayon

  • 2 äggulor
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk söt marsala - eller portvin

Gör så här

  1. Vispa samman äggulor, socker och marsala eller portvin i en glasskål. Placera skålen över en kastrull med vatten. Låt vattnet långsamt sjuda upp under tiden sabayonen vispas riktigt pösig och ljus.

  2. Lägg björnbären i 2 glas eller dessertskålar och skeda över sabayonen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!