Bittra bubblor med grillad halloumi med citronhonung

Recept på bittra bubblor med grillad halloumi med citronhonung. Montanaro Aperitivo är en örtig och lite bitter aperitif med citrussmak som finns i beställningsortimentet. Kan bytas ut mot Campari.
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2 cl Montanaro Aperitivo 6 pm
  • 4 cl prosecco
  • 2 cl sprite
  • 1 persika
  • is

Halloumisticks

  • 200 g halloumiost
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk citron - pressad
  • 2 msk honung
  • 2 msk oregano - hackad
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Skär halloumin i stavar. Stek dem snabbt i olja. Blanda citron, honung, oregano och salt. Dippa osten i blandningen.

  2. Häll upp Montanaro Aperitivo i glas. Fyll på prosecco och Sprite. Lägg i skivad persika och is.

 

PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!