20 minuter
Biryani med grillad kyckling – gör så här:
- Skala och strimla löken. Fräs den med currypastan i 1 msk olja i en kastrull ca 1 minut. Tillsätt ris och 6 dl vatten och smula i buljongtärningen. Sjud under lock ca 10 min, rör om då och då.
- Bena ur och strimla kycklingköttet. Strimla kålen. Ansa och skär auberginen i små tärningar.
- Blanda kål och aubergine med 2 msk olja och stek i het stekpanna ca 5 min. Krydda med 2 krm salt.
- Servera riset med grönsaksfräset. Toppa med kyckling, koriander och strimlad chili.
Få enkla och varierade middagstips – signa upp dig på vårt nyhetsbrev
Matinspiration för hela veckan! Vi ger den perfekta hjälpen till dig som vill ha enkla och varierade middagstips. Här får du menyer speciellt framtagna med Allt om Mat:s testade recept och anpassade efter säsongens bästa råvaror. Signa upp dig på nyhetsbrevet här!