Beermosa

Beermosa är en frisk och syrlig cocktail, inspirerad av klassisk mimosa som innehåller champagne. Servera drinken i isade cocktailglas, som stått i frysen ca 15 minuter.
Elisabeth Johansson
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 12 cl passionsfruktspuré - kall
  • 3 flaskor öl
  • ljus lager - (à 33 cl)

Garnering

  • citronchips - se recept på vit choklad paj
  • citronskivor - eller passionsfruktskärnor

Gör så här

  1. Fördela passionsfruktspurén i glasen.

  2. Häll på ölen och garnera med citron eller passionsfrukt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!