Basilika smash

Kryddig tedrink där apelsinsmaken möter basilikans pepprighet. God till allt kött, inte minst grillat. Brygg en kanna te som får svalna i kylen under dagen och blanda första drinken när ni tänder grillen!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 apelsin - klyfta, stor
  • 1 citron - mycket tunn skiva
  • 2 tsk råsocker
  • 2 basilika - blad
  • 4 isbitar
  • 1 dl rabarbergrädd-te - kallt

Gör så här

  1. Skär apelsin och citron i bitar med skal, mosa tillsammans med socker och basilika.

  2. Fyll upp glaset med is och te.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!