I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Pannkakor på thailändskt vis smakar gott som omväxling.  Sötman i kokosmjölken passar perfekt till banan och ger variation till våra traditionella pannkakor.

För 4

Ingredienser

Bananpannkaka med söt kokosmjölk

2 bananer skivade på längden
2 ägg
1 paket (200 ml) Coconut Milk Santa Maria Extra Creamy
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 dl socker
matolja till stekning
kanel malen att strö på pannkakorna
mangosorbet eller vaniljglass att servera till pannkakan

20 min

Thailändsk bananpannkaka med söt kokosmjölk – gör så här:

  1. Vispa samman pannkaksmeten.
  2. Stek ca 1,5 dl smet i fett i medelstor stekpanna på medelvärme.
  3. Fördela långa bananskivor i pannkakan medan den steks.
  4. När smeten stelnat på toppen, viks pannkakan upp på hälften.
  5. Skär i snibbar, pudra med kanel och servera genast med glass.