Bakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarin

Hur enkelt och hur gott som helst.
Petra Lindstrand
Hur enkelt och hur gott som helst.
Hur enkelt och hur gott som helst. Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 1 brieost - rund liten (ca 250 g)
  • 2 rosmarinkvistar
  • 1 msk lönnsirap - + 1/2 msk
  • 1 ask björnbär - (250 g)
  • 0,5 dl pekannötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Ta bort eventuell plast på osten och lägg osten på ett bakplåtspapper i en ugnssäker form. Repa rosmarinen och strö över osten. Ringla över 1 msk sirap. Tillaga mitt i ugnen ca 10 min.

  2. Vänd ihop björnbär och pekannötter med 1/2 msk lönnsirap och fördela över den varma osten.

Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️

Fler vegetariska recept till jul hittar du här:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!