Bagel med rostbiff och surkål

Saftig bagel med flera lager rostbiff och surkål – kläm ihop och njut!
Tove Nilsson
Foto: Lennart Weibull

Ingredienser

  • 4 bagels - se recept
  • 3 msk senap - grov skånsk
  • 100 g färskost - naturell
  • 20 skivor rostbiff
  • 2 dl surkål
  • 50 g rucola

Tillbehör

  • gröna oliver

Gör så här

  1. Blanda senap och färskost.

  2. Halvera bagelsen och rosta i stekpanna eller brödrost.

  3. Bred senapskrämen på ­bagelsen och lägg ihop med rostbiff, surkål och rucola.

  4. Baka egna bagels? Här är ett gott recept.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!