Avokadosallad

Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 röd chili - (t ex spansk peppar)
  • 3 salladslökar
  • 6 avokador
  • 2 lime - pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Klyv chilin på längden, ta bort kärnor och innerväggar. Finstrimla chilin. Strimla löken. Skala, kärna ur och skär avokadon i fjärdedelar.

  2. Blanda lime och olivolja och smaka av med salt och peppar.

  3. Vänd försiktigt ner avokado, lök och chili i dressingen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!