40 minuter
Gör så här:
- Skala och riv vitlöksklyftan. Blanda alla ingredienser till kycklingbullarna. Rulla dem till bollar, ca 2 cm i diameter.
- Stek dem gyllenbruna och genomstekta i olja i en stekpanna.
- Nudelsallad: Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj dem kalla och blanda med soja och olja.
- Skär gurkan i tunna stavar och lägg upp på ett fat. Skala och kärna ur mangon. Skär fruktköttet i bitar. Lägg upp en rejäl bunt mynta och koriander på samma fat.
- Skär bort roten på isbergssalladen och lägg den i en bunke med kallt vatten. Ta upp huvudet och ta försiktigt loss varje blad utan att de går sönder.
- Sås: Blanda alla ingredienser till jordnötssåsen.
- Lägg grönsaker, mango, nudlar, örter och kycklingbullar i ett salladsblad. Klicka på sås, strö över nötter och pressa över lime. Rulla ihop bladet. Ät med händerna.