Asiatisk burgare

Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,75 tsk salt
  • 0,5 msk rapsolja
  • 1 msk vatten
  • 0,5 rödlök - finhackad
  • 2 msk potatismjöl
  • 500 g fläskfärs
  • 1,5 tsk currypasta - röd

Tillbehör

  • skivor bröd - stekta, t ex ciabattabröd

Gör så här

  1. Blanda färsen med currypasta, finhackad rödlök, salt, potatismjöl och vatten. Blanda väl och forma sedan 8 biffar med våta händer så att färsen inte klibbar fast.

  2. Hetta upp olja i en grilleller stekpanna. Stek biffarna ca 3 min på varje sida på medelhög värme.

  3. Stek brödskivorna så att de får lite färg på båda sidor. Skiva tomat och lök.

  4. Servera burgarna med sallad, tomat, lök, bröd och sweet chilisås.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!