Asiatisk biffsallad med ingefära, glasnudlar och sockerärter

Recept på asiatisk biffsallad med ingefära, glasnudlar och sockerärter. Krispigt, fräscht och med massor av smak!

30 min

Gör så här:

  1. Finstrimla lövbiffen. Blanda soja, farin, vinäger och ingefära. Skala och pressa i vitlöken. Lägg i strimlorna. Rör och låt stå i rumstemperatur ca 20 min. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem i kallt vatten.
  2. Ansa och strimla salladslöken. Kärna ur och finhacka chilin.
  3. Woka sockerärterna i 1 msk olja i en wok eller stor stekpanna tills de fått fin färg. Ta upp dem på ett fat.
  4. Låt lövbiffen rinna av och spara marinaden. Stek köttet i omgångar i 2 msk olja tills det fått fin färg. Låt salladslök och chili fräsa med ca 1 minut. Lägg i allt kött och sockerärterna i woken och häll på den sparade marinaden. Låt puttra ca 1 minut. Blanda ner nudlarna.
  5. Hacka koriandern grovt och vänd ner den i woken. Servera genast.

Recept från