Ärtiga löjromsägg

Allt om Mat

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 1 dl gröna ärter - frysta
  • 2 msk kesella
  • 2 msk gräslök - hackad
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Garnering

  • 2 msk löjrom
  • gräslök

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen. Koka ärterna 3 min och spola dem kalla.

  2. Skala och dela äggen i halvor. Ta försiktigt ut äggulorna.

  3. Mixa ärter och äggulor. Rör ner kesella, gräslök, salt och peppar.

  4. Lägg fyllningen i ägghalvorna. Ställ dem på ett fat och garnera med löjrom och gräslök.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!