00000

Går snabbt att göra och passar utmärkt till ett glas söt vermouth.

För 4 personer

Ingredienser

1 baguette liten
1 baguette liten
4 bresaola skivor
1 msk olivolja
1 apelsin
6 gröna oliver med pimiento
0,5 krm svartpeppar
1,33 msk olivolja 1 tsk + 1 msk

Aptitretare med bresaola och apelsin

 

1. Börja med att göra crostini. Skiva baguetten och stek på medelvärme i 1,33 msk olivolja några minuter.
2. Dela bresaolaskivorna på hälften. Skär ut skinnfria klyftor av apelsin, skär dem sedan i mindre bitar och lägg i en skål. Skiva oliverna. Blanda oliver med apelsinbitar, svartpeppar och 1 msk olivolja. Låt stå 5-10 min.
3. Lägg en halva bresaola med lite apelsin- och olivsallad på brödskivorna.

Fler recept med: Övrigt