Äppel- och kardemummasill 00000(0) Äppelvodkan i sillen kan ersättas med vanlig vodka och någon matsked koncentrerad äppeljuice. Skriv ut För 8 person(er) Ingredienser 2 pkt 5 min-sill 4 msk äppelvodka 1 rödlök, liten 1 äpple 1 msk svartpeppar, grovt stött 1 lagerblad 1 tsk kardemummakärnor, hela Äppel- och kardemummasill – gör så här: Låt sillen rinna av men spara lagen. Skär filéerna i mindre bitar. Blanda lagen med vodkan. Skala och skiva löken. Kärna ur och klyfta äpplet. Varva sillbitarna med lök, äpple och kryddor. Häll över lagen. Låt stå i kylskåpet ca 4 timmar. Fler recept med: Fisk, Övrigt, Smårätter, Snittar Sill Pestokrämig sill 10 minuter + 1 timme i kyl Lax Svensk sashimi med laxrom, picklad kålrabbi och ingefära och sjögräs 30 minuter Smårätter Kungskrabbcocktail med het rhode island 10 minuter Näringsberäknat Tacolax från ugnen 15 minuter + 15 minuter i ugn