Apelsinsallad

Apelsiner och fänkål är en god kombination och här får de extra god smak av mild vitlöksolja och vitpeppar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 3 apelsiner
  • 1 fänkål - liten
  • 1 tsk vitpeppar - nymald

Gör så här

  1. Skala och skiva vitlöken tunt och lägg dem i oljan. Skär bort skalet från apelsinerna och skiva dem och fänkålen tunt.

  2. Varva på uppläggningsfat. Mal över vitpeppar. Droppa över olivolja utan vitlöksskivor

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!