Apelsinsallad från Nordafrika

Det kan vara lite pilligt att få bort alla hinnor från apelsinklyftorna, men salladen blir desto saftigare.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 l mâchesallad
  • 5 apelsiner
  • 5 tomater
  • 0,5 lök - gul
  • 20 dadlar - torkade

Gör så här

  1. Skölj salladen och ta bort stora rottrådar. Lägg den i botten på ett salladsfat.

  2. Skär apelsinerna i hinnfria klyftor och skär dem och tomaterna i bitar. Lägg i salladen.

  3. Skär löken i tunna ringar och strö dem och dadlarna över salladen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!