Apelsinistryfflar i form

Recept på apelsinistryfflar i form. Enkla att göra, och väldigt söta att lägga i påskägg till både stora och små.
Elisabeth Johansson

Ingredienser

  • 150 g mörk choklad - mörk (55 %)
  • 1 dl vispgrädde
  • 20 g kokosfett
  • 0,5 apelsin - finrivet skal
  • 2 tsk strössel

Gör så här

  1. Hacka chokladen. Koka upp grädden och häll den över chokladen. Tillsätt kokosfettet och rör tills choklad och kokosfett smält. Blanda i apelsinskalet.

  2. Fyll smeten i ischokladformar,  runda eller hjärtformade, gärna med spritspåse. Låt stelna något. Strö över strössel. Förvara i lufttät burk i kylen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!