Ansjovisröra med tunnbrödschips

Recept på anjovisröra med frasiga tunnbrödschips. Blir det röra över är den god att servera till stekt eller grillad fisk.
Foto: Lina Eriksson
Foto: Lina Eriksson Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 1 burk anjovisfiléer - (55 g)
  • 1 saltgurka
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk gräslök - hackad
  • 1 tsk senap - sötstark
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald

Tillbehör

  • tunnbrödschips

Gör så här

  1. Låt ansjovisen rinna av. Finhacka den och gurkan.

  2. Blanda ansjovis och gurka med crème fraiche, gräslök och senap. Krydda med salt och peppar. Servera röran till tunnbrödschips.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!