Ansjovis med krasse och gräslök

Snabblagad ansjovis, god att servera till hårdkokta ägg.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 burkar anjovis - (à 125 g)
  • 1 dl crème fraiche - lätt, eller gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk smörgåskrasse - klippt
  • 1 msk gräslök - hackad
  • 1 msk rödlök - hackad

Gör så här

  1. Blanda creme fraiche, majonnäs och örter. Låt ansjovisen rinna av och lägg den på ett fat.

  2. Bred på såsen och klipp gärna lite extra krasse över. Servera till hårdkokt ägg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!