4.84.84.84.84.8

Anklevermousse på chips med mangosalsa passar bra som lyxigt drinktilltugg. Moussen kan göras ca 3 timmar före servering. Förvara i spritspåse i kylen.

För 14 snittar:

Ingredienser

100 g anklevermousse, ekologisk
0,5 mango
0,5 dl vispgrädde
0,5 msk konjak
1 krm salt
1 krm svartpeppar, nymald
14 rågbrödschips, eller tunnbrödschips

Garnering:

0,5 kruka bladpersilja

15 minuter

Anklevermousse på chips – gör så här:

  1. Skala, kärna ur och fintärna mangon.
  2. Vispa snabbt samman mousse, grädde och konjak till en fluffig konsistens. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg moussen i en spritspåse med tyll och spritsa på chipsen.Toppa med mango och garnera med persilja.
    pren