Anklever med champagnerussin

Anklever med champagnerussin är lyxigt goda munsbitar. De söta russinen passar perfekt till.
Tove Nilsson
Välj bland två olika röror att klicka på crustinin. En med anklever med champagnerussin och en med skagenröra.
Välj bland två olika röror att klicka på crustinin. En med anklever med champagnerussin och en med skagenröra. Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 dl russin - gula
  • 0,5 dl äppelmust
  • 0,5 dl champagne - eller mousserande vin
  • 16 crostini
  • 200 g anklevermousse - ekologisk

Gör så här

  1. Koka ihop russin, äppelmust och ­champagne i en liten kastrull. Låt vätskan koka in i russinen. Låt kallna.

  2. Lägg en bit anklever på varje crostini, toppa med russin.

    Foto: Helén Pe

    Välj bland två olika röror att klicka på crustinin. En med anklever med champagnerussin och en med skagenröra.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!