Anklever med balsamico

Enkla och eleganta små munsbitar. Numera finns det färdig balsamicoreduktion på flaska som med sin sötsyrliga smak passar utmärkt till anklever. Anklever är dyrt, men lite räcker till många. Köp helst en terrine där man kan se hela bitar av anklevern.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 150 g ankleverterrine
  • 5 pumpernickel - skivor
  • 3 aprikoser - torkade mjuka
  • 1 msk crema di balsamico - (Zeta)

Gör så här

  1. Se till att anklevern är riktigt kyld. Skär brödet i små fyrkanter. Skär aprikoser i små bitar. Skär anklevern i tärningar. Det går enklast med varm kniv. Skölj kniven i hett vatten och torkar av den innan du skär.

  2. Fördela anklever på brödbitarna och dutta på en liten klick Crema di Balsamico. Garnera med en bit aprikos.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!