Agua de Valencia

Agua de Valencia är en spansk drink som vinner på att göras av riktigt goda färskpressade apelsiner.
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 4 apelsiner
  • 6 cl gin
  • 6 cl vodka
  • 2 apelsinskivor
  • 4 cocktailbär
  • is
  • 3 dl cava

Tillbehör

  • salta nötter och mandlar

Gör så här

  1. Skär en halv apelsin i skivor.

  2. Pressa ut 2,5 dl saft ur apelsinerna. Blanda saften med gin och vodka i en kanna. Halvera apelsinskivorna. Sätt dem och cocktailbär på små cocktailpinnar. Fyll glasen med is.

  3. Häll på drinken och toppa med cava. Servera med salta nötter och mandlar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!