Äggsallad

Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g mangoldskott - eller rucola
  • 4 ägg - hårdkokta
  • 1 rödlök - liten
  • 5 potatisar - kalla, kokta, i tärningar
  • 1 burk oliver - svarta, med kärnor
  • 1 burk anjovisfilé

Dressing

  • 1 vitlök - klyfta, finhackad
  • 0,5 citron - rivet skal + saft
  • 3 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj och lägg mangoldskotten eller rucola på ett uppläggningsfat. Klyfta äggen och skivalöken tunt. Fördela ingredienserna på uppläggningsfatet.

  2. Blanda ihop dressingen och häll den över. Servera rödlöksbröd till.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!