Recept på äggröra på bondbröd. Äggröra ska inte låta vänta på sig – så njut den direkt!

För 1 person

Ingredienser

1 skiva bröd inte dagsfärskt
1/2 msk olivolja
2 körsbärstomater
2 champinjoner
1 krm + 1 krm salt
1 krm svartpeppar nymald
3 ägg
1 msk crème fraiche
1 msk gräslök hackad

15 min

Recept: Äggröra på bondbröd

  1. Stek brödet i oljan på båda sidor tills det får gyllenbrun färg. Ta upp brödet ur stekpannan.
  2. Halvera tomaterna och lägg dem i stekpannan tillsammans med champinjonerna. Krydda med 1 krm salt och peppar och stek tills tomater och svamp fått fin färg.
  3. Lägg bröd, tomater och svamp på en tallrik. Vispa äggen. Häll äggen i en kastrull och rör tills de börjar stelna. Ta kastrullen från värmen och rör i crème fraichen. Krydda med 1 krm salt.
  4. Fördela äggröran på brödet och strö över gräslöken.