Ägghalvor med tre goda toppings

Testa dessa goda fyllningar och toppings till ägghalvorna i påsk! Varje fyllning räcker till cirka åtta ägghalvor.
Allt om Mat

Jalapenomajjo med baconströssel

  • 4 st äggulor - kokta
  • 1 st jalapeno - finhackad
  • 1 dl majonnäs
  • 3 skivor bacon - knaperstekt

Hummus med kapris och rosa groddar

  • 2 dl hummus - färdig
  • 2 msk kapris - gärna små
  • 1 dl groddar - ex rödbetsgroddar eller alfalfagroddar

Rökt laxröra med färskost och gräslök

  • 2 skivor kallrökt lax
  • 100 g färskost - rumsvarm
  • 2 msk gräslök - finhackad

Jalapenomajjo med baconströssel -

  1. Mosa äggulorna och rör ihop med majonnäs och jalapenjo.

  2. Spritsa ut och strö på bacon strössel.

Hummus med kapris och rosa groddar -

  1. Låt kapris rinna av.

  2. Spritsa ut hummus på ägghalvorna och strö på kapris. Toppa med groddar.

Rökt laxröra med färskost och gräslök -

  1. Hacka lax och blanda samman med färskost. Gör små ägg och lägg på ägghalvorna.

  2. Strö på hackad gräslök

Koka ägg

  1. Lägg ner äggen i kallt vatten. När äggen kokar tar man tiden 7 minuter för normalstora ägg.

  2. Skölj.

3 goda toppings till ägghalvor

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!