Vegetariskt
Kryddig lökröra med fikon
30 minuter
Vegetariskt
Misoglacerad karljohansvamp toppad med friterad ingefära
30 minuter
Sallader
Sallad med kyckling, gryn och ostkräm
15 minuter + koktid
Veganskt
”Pulled” svamp i tortillabröd med salsa och avokado
40 minuter + 10 minuter i ugn
Ris och gryn
Dolsot bibimbap
1 timme
Matbröd
Brytbröd med frön
15 minuter + 1 1/2 timme jäsning + 20 minuter i ugn
Ris och gryn
Claypot rice
45 minuter + 1 timme för riset att stå och kycklingen att marinera
Kakor och bullar
Äppelwienerbröd
1 timme + 2 timmar i kyl + 1 timme jäsning + 12 minuter i ugn
Torsk
Havs-wallenbergare med ärter och potatismos
30 minuter
Citronsorbet med marängsmulor
30 minuter + 3–4 timmar i frysen + 1 timme i ugn
Veganskt
Grönsakssoppa
20 minuter
Kyckling och fågel
Chicken nuggets med japansk gurksallad och sesammajo
45 minuter
Vegetariskt
Matvete med smörstekt svamp, spenat, pecorino och rostade hasselnötter
30 minuter
Lax
Temaki – recept på sushistrutar
50 minuter
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med curryrisotto
30 minuter + 50 minuter i ugn
Skaldjur
Moules marinières med körsbärstomater och basilika
20 minuter
Vegetariskt
Cheddarpaj
10 minuter + 30 minuter för degen att vila + 30 minuter i ugn
Gratäng
Tian – ugnsbakade grönsaker från Provence
30 minuter + 1 timme i ugn
Vegetariskt
Zucchinipiccata med sås på färska honungstomater och saffranscouscous
20 minuter
Röror
Hummus
20 minuter + 12 timmar blötläggning + koktid
Frukt och bär
Crêpes med päron, pekannötter och lönnsirapssmetana
20 minuter
Vegetariskt
Zucchini, fänkål och feta al forno
15 minuter + 50 minuter i ugn
Vegetariskt
Grekiska vegobollar med aubergine, tomatgryn och fetaost
30 minuter