Smårätter
Löjromstaco med avokado, citroncrème och löksallad
30 minuter
Fredagsmat
Nöttarteletter
10 minuter + 15 minuter i ugn
Tillbehör
Tartar med soja, ingefära och rostad blomkål
45 minuter
Smårätter
Endive med valnötsost och fikon
10 minuter
Smårätter
Gravad sotad röding med gurka, kavringsmulor och timjancrème
30 minuter + 2 timmar gravning
Kalla drycker
Virgin Cucumber Mojito
10 minuter + tid att kallna
Kalla drycker
”It’s so fluffy”
5 minuter
Sill
Lingon- och rosépepparsill
30 minuter + 6 timmar + 3 dygn i kyl
Lax
Rödbetsgratäng med lax och kål
20 minuter + 40 minuter i ugn
Efterrätt och dessert
Lussebulls-brödpudding
20 minuter + 30 minuter för puddingen att dra + 30 minuter i ugn
Vilt
Älggryta med voatsiperiferypeppar, västerbottenskrisp och kantareller
30 minuter + 1 1/2 timme koktid
Strömming
Löjromsgravad strömming med pepparrot
30 minuter + 1 dygn i lag
Jul
Bakade betor med svarta vinbär
30 minuter + 12 timmar i lag + 40 minuter i ugn
Kalla drycker
Ginger Basil
10 minuter + tid att kallna
Kalla drycker
Rosemary’s Baby
10 minuter + tid att kallna
Veganskt
Misobräserad fänkål med friterad lök och pepparrot
50 minuter + 30 minuter för löken att stå
Vegetariskt
Tempurafriterade haricots verts med yuzumajonnäs  
30 minuter
Lax
Rödbetsgravad lax  
15 minuter + 2 dygn gravning
Korv och chark
Ulriksdals salsiccia
45 minuter + 1 timme blötläggning + 12 timmar i kyl
Jul
Leverpastej
30 minuter + 1 1/2 timme i ugn
Jul
Stekt rödkål med blodgrape  
25 minuter
Jul
Brysselkål med curry, russin och äpple
20 minuter + 20 minuter i vatten
Jul
Revbensspjäll  
25 minuter + 75 minuter i ugn