Bland alla nya produkter har vi tittat närmare på fem.

Knäcke för fest och vardag

  • Från Pyramidbageriet kommer en ny serie med knäckebröd. Bland annat med blandningen melonkärnor & linfrön, som var väldigt god. God smak och knaprighet. Passar med en skiva ost på eller bara som de är.

Nya teer till Sverige

  • Företaget TeaButler lanserade för några veckor sedan en ny serie teer, Premier Garden. Vi har provat en sort och den hade rik, god  och lite lyxig smak. Något för teälskare helt klart.

Ny smak på mellanmålet

  • Risifrutti släpper denna vinter en ny "vintermums". Det är smakerna blåbär, björnbär och kanel som blandats. Smakkombinationen var inte tillfredsställande utan smakerna föll isär och kanelen stack ut och passade inte alls in. Inte något som rekommenderas.

Riktigt mandel i kakan

  • Frödinge har strösslat i mandlar i sin klassiska kladdkaka och gjort en ny favorit. Smaken är densamma men nu med mer tuggmotstånd. Något för den som gillar extra söta kakor och inte kan baka själv.

 

Klassiker finns som eko-val

Här är bonden Daniel som ska leverera mjölken till Arlas nya ekologiska Keso. Arla presenterar ett nytt eko-alternativ på en klassisker i mejerihyllan och lyfter fram själva bonden inför konsumenterna. Den smakar precis som vanlig Keso ovh säljs från och med vecka 5.

NUVARANDE Nytt på mathyllan i januari
NÄSTA 4 goda svenska uppstickare