Hon gjorde succé i tv-programmet Lets'Dance, men nu längtar Tina Nordström efter att få röra i grytorna igen.

Efter segern i Let’s dance: Hur ser vardagen ut nu för dig, Tina Nordström, utan hård dansträning?
– Å, jag har så jättemycket att göra. Jag trodde bara att jag skulle vara med i Let’s dance i fem, sex veckor. Så jag sköt upp allt annat hela tiden.
Vad står på schemat?
– Först blir det Lofoten i Norge med mitt amerikanska matlagningsprogram. Jag ska åka snöskoter, göra äppelsorbet på en glaciär, drinkar och sånt. Sedan är jag hemma ett par dagar, åker tillbaka till Norge och fiskar hälleflundra. Det ska bli jättekul. Det är så djupt kallt vatten med riktiga monsterfiskar.
– Nu blir det ett år till med det amerikanska programmet. Jag längtar riktigt till det nu. Det var så längesedan jag stod och rörde i grytorna.
Du sa i början av Let’s dance att du ångrade att du ställde upp. Vad säger du nu då?
– Nej, nej, jag ångrar ingenting. Det var precis i början när de drog på mig klänningar, löshår, lösögonfransar och allt, sånt jag aldrig har använt, aldrig så korta kjolar. Sedan blev det bara kul – kortare och högre klackar.
– Jag har ju alltid tyckt det varit roligt med skor och kläder, men jag har aldrig burit det snyggt. Jag har alltid haft väldigt taskig hållning. Nu känner jag, att gud, jag går faktiskt riktigt snyggt.
Hur går planerna med ditt svenska nya matprogram?
– Jag vet inte än vad det blir. Vi har massor av idéer och ska bara hitta rätt form. Nu har jag gjort så mycket. Jag blir lite kräsen. Jag vill inte in i studio, helst vara utomhus och träffa folk. Det gäller att hitta rätt koncept som känns bra. Ingen kanal är klar än, det förhandlas.
Så nu slåss kanalerna om dig?
– Jajamensan!

NUVARANDE Nu slåss kanalerna om Tina
NÄSTA De är mästare på kaffe