Nu kan du få champagnefrukost på Grand Hotel

Anrika Grand Hotel i Stockholm har fått tillstånd att servera champagne redan till frukost.

Jordgubbar och champagne som lyxig frukost på morgonen efter bröllopsnatten? Javisst är det många brudpar som skulle vilja ha det.
Men eftersom lagstiftningen i Sverige inte tillåter servering av alkoholhaltiga drycker innan klockan 11 på några restauranger eller barer har detta varit en omöjlighet – fram till nu.
I dagarna fick nämligen Grand Hotel i Stockholm specialtillstånd för att servera rusiga bubblor redan i arla morgonstund.

Lyxa till frukosten

Hotellet har sedan tidigare tillstånd att servera alkohol från klockan 11 på förmiddagen ända till klockan 5 på morgonen. Nu utökas alltså tillståndet med ytterligare några timmar, och gäster kan beställa vin och champagne redan från klockan 8 på morgonen.
För den som inte har vägarna förbi Grand Hotel men ändå vill lyxa till det någon särskild morgon har vi plockat fram fem extra härliga frukostrecept. Perfekt för en kommande firarfrukost eller överraskningspresent till din kära!

Följ med Allt om Mat till Champagne!

res till champagne

Följ med oss på en exklusiv weekendresa till Champagne den 19-22 oktober. Vi besöker vinhus, reser runt bland vingårdar och provsmakar mat och dryck i en av världens mest uppskattade vinregioner!

LÄS MER OM RESAN HÄR. 

NUVARANDE Nu kan du få champagnefrukost på Grand Hotel
NÄSTA Inget bra jobb utan rast